Jastuk cvetni 25×50

1,800.00рсд

Jastuk cvetni 25×50 cm sa slikom je savršen poklon za sve proslave. Pošaljite nam Vašu najdražu uspomenu a mi ćemo je uklopiti u ovaj prelep cvetni dizajn i poslati na kućnu adresu. Dizajnirani cvetni jastuk prelep je proizvod kojega vi možete dodatno ukrasiti Vašom slikom ili tekstom. Ovo je unikatni jastuk koji možete učiniti savšenim poklonom tako što ćete ga vi dizajnirati, samo vaša mašta je granica. Ukrasite omiljeni kutak dekorativnim jastukom, izmamite osmeh na licu savršenim poklonom. Iznenadite voljenu osobu prelepim jastukom sa cvetnim motivom od kog se neće tako lako odvojiti.

Fotografija

(max file size 100 MB)

Tekst

Opis

Jastuk cvetni 25×50

Jastuk cvetni 25×50 cm sa slikom je savršen poklon za sve proslave. Pošaljite nam Vašu najdražu uspomenu a mi ćemo je uklopiti u ovaj prelep cvetni dizajn i poslati na kućnu adresu. Dizajnirani cvetni jastuk prelep je proizvod kojega vi možete dodatno ukrasiti Vašom slikom ili tekstom. Ovo je unikatni jastuk koji možete učiniti savšenim poklonom tako što ćete ga vi dizajnirati, samo vaša mašta je granica.

Jastuk cvetni 25x50cm sa slikom je napravljen od čvrstog materijala i napunjen je mekanim koflin punjenjem. Dimenzija slike koja će se štampati je 29×21 cm. Ovaj jastuk je izduženog oblika i sa jedne strane je bele boje dok je na drugoj strani cvetni dizajn.

Ukrasite omiljeni kutak dekorativnim jastukom, izmamite osmeh na licu savršenim poklonom. Iznenadite voljenu osobu prelepim jastukom sa cvetnim motivom od kog se neće tako lako odvojiti. Jastuk cvetni 25×50 sa slikom je samo jedan od mnogih dizajniranih jastuka. Pogledajte naš izbor i odlučite se za najlepši jastuk. Svaki jastuk je posebno dizajniran sa velikom pažnjom kako bi udovoljili svima. Nudimo veliki izbor jastuka sa ljubavnim motivima u raznim veličinama i oblicima. Neka voljene osobe imaju slatke snove uz cvetni jastuk koji postaje unikatan onog trenutka kada odštampamo Vašu sliku.

Naša štampa omogućava kvalitetan, dugotrajan otisak intenzivnih boja. Boja ulazi direktno u tkanje tako da nemate razloga da se brinete da će slika izbledeti. Ovaj dekorativni jastuk, definitivno će postati omiljen poklon Vašoj dragoj osobi.

Nakon porudžbine isporuka se vrši nakon 2-3 dana kurirskom službom na Vašu kućnu adresu.

  • Proizvod: Jastuk cvetni 25×50
  • Veličina: 25×50 cm
  • Materijal: Jastučnica od čvrstog materijala sa koflin punjenjem
  • Veličina štampe fotografije: 29x21cm
  • Boja: crvena, sa prednje strane dizajn
  • Dostava: 2-3 radna dana

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako Vam treba jastuk bez štampe, pogledajte ovde.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Jastuk cvetni 25×50“