Jastuk cvetni 40×70

2,100.00рсд

Jastuk cvetni 40×70 sa slikom je savršen poklon za sve ljubitelje cvetnih proizvoda. Ovaj jastuk jedinstven je poklon kojeg Vaša mašta može učiniti još lepšim. Pošaljite nam Vašu najdražu uspomenu ili tekst za koji znate samo Vi i vaša voljena osoba a mi ćemo uklopiti Vaš dizajn u ovaj prelep cvetni dizajn i poslati na kućnu adresu. Kada su u pitanju pokloni, sa ovim proizvodom ne možete pogrešiti, ukoliko želite da poklonite nešto nesvakidašnje i jedinstveno na pravom ste mestu. Ovaj jastuk nije samo lep detalj za svaki interijer nego je i mek funkcionalan jastuk na kojem će se osoba kojoj poklanjate ovaj jastuk uvek moći odmoriti. Ukrasite omiljeni kutak dekorativnim jastukom, izmamite osmeh na licu savršenim poklonom. Iznenadite voljenu osobu prelepim jastukom sa cvetnim motivom od kog se neće tako lako odvojiti.

Fotografija

(max file size 100 MB)

Tekst

Opis

Jastuk cvetni 40×70

Jastuk cvetni 40×70 sa slikom je savršen poklon za sve ljubitelje cvetnih proizvoda. Ovaj jastuk jedinstven je poklon kojeg Vaša mašta može učiniti još lepšim. Pošaljite nam Vašu najdražu uspomenu ili tekst za koji znate samo Vi i vaša voljena osoba a mi ćemo uklopiti Vaš dizajn u ovaj prelep cvetni dizajn i poslati na kućnu adresu. Kada su u pitanju pokloni, sa ovim proizvodom ne možete pogrešiti, ukoliko želite da poklonite nešto nesvakidašnje i jedinstveno na pravom ste mestu. Ovaj jastuk nije samo lep detalj za svaki interijer nego je i mek funkcionalan jastuk na kojem će se osoba kojoj poklanjate ovaj jastuk uvek moći odmoriti.

Jastuk cvetni 40×70 sa slikom je napravljen od čvrstog materijala i napunjen je mekanim koflin punjenjem. Dimenzija slike koja će se štampati je 21x29cm. Ovaj jastuk je izduženog oblika i sa jedne strane je bele boje dok je na drugoj strani specijalno napravljen dizajn.

Ukrasite omiljeni kutak dekorativnim jastukom, izmamite osmeh na licu savršenim poklonom. Iznenadite voljenu osobu prelepim jastukom sa cvetnim motivom od kog se neće tako lako odvojiti. Jastuk cvetni 40×70 sa slikom je samo jedan od mnogih dizajniranih jastuka. Pogledajte naš izbor i odlučite se za najlepši jastuk. Svaki jastuk je posebno dizajniran sa velikom pažnjom kako bi udovoljili svima. Nudimo veliki izbor jastuka sa ljubavnim i cvetnim motivima u raznim veličinama i oblicima. Neka voljene osobe imaju slatke snove uz jastuk  koji postaje unikatan onog trenutka kada odštampamo Vašu sliku.

Ovaj dekorativni jastuk, definitivno će postati omiljen poklon Vašoj dragoj osobi.

Nakon porudžbine isporuka se vrši nakon 2-3 dana kurirskom službom na Vašu kućnu adresu.

  • Proizvod: jastuk cvetni 40×70
  • Veličina: 40×70 cm
  • Materijal: Jastučnica od čvrstog materijala sa koflin punjenjem
  • Veličina štampe fotografije: 21x29cm
  • Boja: bela, sa prednje strane dizajn
  • Dostava: 2-3 radna dana

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako Vam treba jastuk bez štampe, pogledajte ovde.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Jastuk cvetni 40×70“