Jastuk srecan rodjendan sa tortom

1,800.00рсд

Fotografija

(max file size 100 MB)

Tekst

Opis

Jastuk srecan rodjendan sa tortom

Jastuk srecan rodjendan sa tortom je savršen poklon za sve zaljubljene. Ovaj jastuk je veličine 40cm i napravljen je u obliku kvadrata. Vašu najdražu uspomenu pošaljete nama, a mi ćemo je uklopiti u ovaj prelep ljubavni dizajn i poslati na kućnu adresu.

Jastuk srecan rodjendan je napravljen od čvrstog materijala i napunjen je mekanim koflin punjenjem. Ovaj jastuk je kvadratnog oblika.

Ukrasite omiljeni kutak dekorativnim jastukom, izmamite osmeh na licu savršenim poklonom. Iznenadite voljenu osobu prelepim jastukom sa rodjendanskim motivom od kog se neće tako lako odvojiti. Jastuk srecan rodjendan  je samo jedan od mnogih dizajniranih jastuka. Pogledajte naš izbor i odlučite se za najlepši jastuk. Svaki jastuk je posebno dizajniran sa velikom pažnjom kako bi udovoljili svima. Nudimo veliki izbor jastuka sa ljubavnim motivima u raznim veličinama i oblicima. Neka voljene osobe imaju slatke snove uz Jastuk srecan rodjendan  koji postaje unikatan onog trenutka kada odštampamo Vašu sliku.

Naša štampa omogućava kvalitetan, dugotrajan otisak intenzivnih boja. Boja ulazi direktno u tkanje tako da nemate razloga da se brinete da će slika izbledeti. Ovaj dekorativni jastuk, definitivno će postati omiljen poklon Vašoj dragoj osobi.

Nakon porudžbine isporuka se vrši nakon 2-3 dana kurirskom službom na Vašu kućnu adresu.

  • Proizvod: Jastuk srecan rodjendan sa tortom
  • Veličina: 40 cm
  • Dostava: 2-3 radna dana

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako Vam treba jastuk bez štampe, pogledajte ovde.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Jastuk srecan rodjendan sa tortom“