Drvena kasica

1,800.00рсд

Drvena kasica sa slikom veoma je zanimljiv proizvod koji možete ukrašavati slikama po Vašoj želji. Ova kasica je napravljena od kvalitetnog drveta i stakla, te je namenjena kako bi Vas motivisala za štednju. Na prednjem staklu kasice ispisana je reč „Adventure“ što u prevodu znači „Avantura“ te označava sledeću avanturu za koju skupljate. Sa zadnje strane kasice nalazi se mesto za sliku koju Vi sami birate, sliku je izuzetno lako promeniti pa za svaku novu avanturu ili destinaciju možete da stavite novu sliku. Ova kasica je sama po sebi jako lep i kvalitetan proizvod ali ono što je čini unikatnom i posebnom jeste slika koju Vi sami birate. Pošaljite nam zajedničku sliku sa Vašim voljenima, porodicom ili prijateljima na zajedničkom putovanju a mi ćemo je uklopiti u dimenzije kasice i poslati Vam je na kućnu adresu. Slika koju šaljete može biti Vaša sledeća destinacija ili proizvod za koji skupljate novac kao što su auto, šoping, novi telefon, kompjuter itd. Izmamite osmeh na lice onih koji primaju ovaj foto poklon ili ga kupite kako bi ukrasili Vaš dom i kako bi počeli da štedite.

SKU: RM1093 Kategorije: ,

Opis

Drvena kasica

Drvena kasica veoma je zanimljiv proizvod. Ova kasica je napravljena od kvalitetnog drveta i stakla, te je namenjena kako bi Vas motivisala za štednju. Na prednjem staklu kasice ispisana je reč „Adventure“ što u prevodu znači „Avantura“ te označava sledeću avanturu za koju skupljate. Sa zadnje strane kasice nalazi se mesto za sliku koju Vi sami birate, sliku je izuzetno lako promeniti pa za svaku novu avanturu ili destinaciju možete da stavite novu sliku. Ova kasica je sama po sebi jako lep i kvalitetan proizvod. Ali ono što je čini unikatnom i posebnom jeste slika koju Vi sami birate. Pošaljite nam zajedničku sliku sa Vašim voljenima, porodicom ili prijateljima na zajedničkom putovanju a mi ćemo je uklopiti u dimenzije kasice i poslati Vam je na kućnu adresu. Slika koju šaljete može biti Vaša sledeća destinacija ili proizvod za koji skupljate novac kao što su auto, šoping, novi telefon, kompjuter itd. Izmamite osmeh na lice onih koji primaju ovaj foto poklon ili ga kupite kako bi ukrasili Vaš dom i kako bi počeli da štedite.

Karakteristike:

  • Dimenzije: 170 x 210 mm
  • Dimenzije slike: 152 x 192 mm
  • Materijal: Kvalitetno drvo i staklo

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.

Isporuka se vrši u roku do 3-4 dana kurirskom službom na kućnu adresu.
Posetite i naš Instagram i Facebook profil kako bi uvek pratili najnovije akcije i proizvode.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Drvena kasica“