MDF okrugli privezak mali

350.00рсд

MDF okrugli privezak veoma je zanimljiv poklon za sve one koji žele malim znakom pažnje iznenaditi voljene. Iznenadite svoje prijatelje, voljene ili porodicu priveskom koji će uvek nositi i koji će ih uvek podsećati na Vas. Sve što je potrebno da uradite kako bi poručili ovaj unikatni poklon jeste da nam pošaljete sliku koju želite na privesku a mi ćemo Vam poslati gotov proizvod na Vašu kućnu adresu. Pošaljite nam zajedničke slike sa Vašim voljenima, slike sa putovanja ili smešne slike koje će svima izmamiti osmeh na lice. Na privesku ne moraju biti samo slike, pošaljite nam i zanimljive citate ili šaljive poruke.

Fotografija

(max file size 100 MB)

Tekst

Opis

MDF okrugli privezak mali

MDF okrugli privezak mali veoma je zanimljiv poklon za sve one koji žele malim znakom pažnje iznenaditi voljene. Iznenadite svoje prijatelje, voljene ili porodicu priveskom koji će uvek nositi i koji će ih uvek podsećati na Vas. Sve što je potrebno da uradite kako bi poručili ovaj unikatni poklon jeste da nam pošaljete sliku koju želite na privesku a mi ćemo Vam poslati gotov proizvod na Vašu kućnu adresu. Pošaljite nam zajedničke slike sa Vašim voljenima, slike sa putovanja ili smešne slike koje će svima izmamiti osmeh na lice. Na privesku ne moraju biti samo slike, pošaljite nam i zanimljive citate ili šaljive poruke. Požurite već danas i poručite unikatni privezak sa Vašom ili slikom Vama voljene osobe.

Nakon porudžbine isporuka se vrši nakon 2-3 dana kurirskom službom na Vašu kućnu adresu.

  • Proizvod: MDF okrugli privezak
  • Materijal: Drvo sa finim lakiranim premazom i alkicom
  • Veličina: 40x40mm
  • Boja: Bela
  • Oblik: krug

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.

Isporuka se vrši u roku do 3-4 dana kurirskom službom na kućnu adresu.
Posetite i naš Instagram i Facebook profil kako bi uvek pratili najnovije akcije i proizvode.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „MDF okrugli privezak mali“