MDF srce privezak mali

350.00рсд

MDF srce privezak unikatni je proizvod koji Vi sami ukrašavate. Pošaljite nam sliku voljene osobe, zajedničku sliku sa prijateljima ili sa putovanja i poklonite ovaj privezak kao jedinstveni poklon. Privesci nisu namenjeni samo za fotografije, pošaljite nam i ljubavni ili šaljivi tekst a mi ćemo ga uklopiti u privezak i dizajnirati za Vas. Iznenadite voljene osobe i izmamite im osmeh na lice jedinstvenim poklonom koji će ih uvek podsetiti na Vaše zajedničko vreme.

Fotografija

(max file size 100 MB)

Tekst

Opis

MDF srce privezak mali

MDF srce privezak mali unikatni je proizvod koji Vi sami ukrašavate. Pošaljite nam sliku voljene osobe, zajedničku sliku sa prijateljima ili sa putovanja i poklonite ovaj privezak kao jedinstveni poklon. Privesci nisu namenjeni samo za fotografije, pošaljite nam i ljubavni ili šaljivi tekst a mi ćemo ga uklopiti u privezak i dizajnirati za Vas. Iznenadite voljene osobe i izmamite im osmeh na lice jedinstvenim poklonom koji će ih uvek podsetiti na Vaše zajedničko vreme. Privezak srce je mali znak pažnje koji se upotrebljava u svakodnevnoj upotrebi i služi kao ukras za ključeve. Ukrasite različite ključeve različitim privescima i slikama koje će Vas podsećati na različite lepe trenutke Vašeg života. Priveske možete koristiti i kako bi stavili slike prostora koji se otvara ključem sa tim priveskom.

Nakon porudžbine isporuka se vrši nakon 2-3 dana kurirskom službom na Vašu kućnu adresu.

  • Proizvod: MDF srce privezak mali
  • Materijal: Drvo sa finim lakiranim premazom i alkicom
  • Veličina: 44x36mm
  • Boja: Bela
  • Oblik: krug

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.

Isporuka se vrši u roku do 3-4 dana kurirskom službom na kućnu adresu.
Posetite i naš Instagram i Facebook profil kako bi uvek pratili najnovije akcije i proizvode.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „MDF srce privezak mali“