Snežna kugla baby plava

1,200.00рсд

Snežna kugla baby plava dolazi u prelepom baby pakiranju te sa belim i plavim snegom koji pluta u tekućini kugle. Sačuvajte prelepe uspomene i ukrasite svoj enterijer kuglom sa slikom Vaše bebe. Ova kugla može da se koristi i kao poklon, pokonite je svojim prijateljima ili rodbini kako bi proslavili novo rođenje. Snežna kugla je uvek zanimljiv proizvod, posebno kada ga možete personalizovati i ubaciti sliku po Vašem izboru. Ako još uvek niste sigurni šta da poklonite ili na koji način da ukrasite sobu za bebe ovo je savršen proizvod za Vas.

Fotografije:

(max file size 100 MB)

(max file size 100 MB)

Opis

Snežna kugla baby plava

Snežna kugla baby plava dolazi u prelepom baby pakiranju te sa belim i plavim snegom koji pluta u tekućini kugle. Sačuvajte prelepe uspomene i ukrasite svoj enterijer kuglom sa slikom Vaše bebe. Ova kugla može da se koristi i kao poklon, pokonite je svojim prijateljima ili rodbini kako bi proslavili novo rođenje. Sve što je potrebno da uradite kako bi poručili ovu kuglu jeste da nam pošaljete slike a mi ćemo se potruditi da ih uklopimo u dimenzije kugle i pošaljemo na Vašu kućnu adresu. Snežna kugla je uvek zanimljiv proizvod, posebno kada ga možete personalizovati i ubaciti sliku po Vašem izboru. Ako još uvek niste sigurni šta da poklonite ili na koji način da ukrasite sobu za bebe ovo je savršen proizvod za Vas.

Karakteristike:

  • Šifra proizvoda:
  • Dimenzije: 130×90 mm
  • Veličina slike koja stane unutra: 175×75 mm
  • Materijal: Kvalitetna akrilna plastika
  • Punjenje: Voda i plutajući plavi i beli sneg

Isporuka se vrši kurirskom službom 2-3 dana od poručivanja na kućnu adresu.
Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Pratite nas na našim društvenim mrežama Facebook i Instagram kako bi uvek videli najnovije proizvode.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Snežna kugla baby plava“