Snežna kugla baby roza

1,200.00рсд

Snežna kugla baby roza dolazi u prelepom pakovanju za bebe, sa zanimljiv ilustracijama te rozim i belim plutajućim snegom. Ono što ovu kuglu čini posebnom i personalizovanom jeste slika koju nam Vi pošaljete. Kugla je sama po sebi prelep proizvod ali kada je popunimo sa Vašom slikom spremna je da ukrasi bilo koji enterijer. Ovaj proizvod namenjen je za sve prilike i proslave koje su vezane za najmlađe. Poklonite baby kuglu roditeljima sa novorođenčetom i izmamite im osmeh na lice. Na ovaj način sačuvajte prelepe uspomene koji ćete se uvek rado sećati.

Fotografije:

(max file size 100 MB)

(max file size 100 MB)

Opis

Snežna kugla baby roza

Snežna kugla baby roza dolazi u prelepom pakovanju za bebe, sa zanimljiv ilustracijama te rozim i belim plutajućim snegom. Ono što ovu kuglu čini posebnom i personalizovanom jeste slika koju nam Vi pošaljete. Kugla je sama po sebi prelep proizvod ali kada je popunimo sa Vašom slikom spremna je da ukrasi bilo koji enterijer. Ovaj proizvod namenjen je za sve prilike i proslave koje su vezane za najmlađe. Poklonite baby kuglu roditeljima sa novorođenčetom i izmamite im osmeh na lice. Sve što je potrebno da uradite jeste da nam pošaljete sliku bebe a mi ćemo je uklopiti u dimenzije kugle i poslati je na Vašu kućnu adresu. Na ovaj način sačuvajte prelepe uspomene koji ćete se uvek rado sećati.

Karakteristike:

  • Šifra proizvoda:
  • Dimenzije: 130×90 mm
  • Veličina slike koja stane unutra: 175×75 mm
  • Materijal: Kvalitetna akrilna plastika
  • Punjenje: Voda i plutajući rozi i beli sneg

Isporuka se vrši kurirskom službom 2-3 dana od poručivanja na kućnu adresu.
Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Pratite nas na našim društvenim mrežama Facebook i Instagram kako bi uvek videli najnovije proizvode.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Snežna kugla baby roza“