Snežna kugla velika

1,200.00рсд

Snežna kugla velika dolazi sa dve slike, posebnom tekućinom i snegom, te je veća od klasičnih snežnih kugli. Ova kugla je sama po sebi prelep proizvod koji će ukrasiti bilo koji enterijer ali ono što je čini posebnom jesu Vaše slike. Kao i ostale proizvode na našem sajtu i snežnu kuglu možete ukrasiti slikama po Vašem izboru. Ako ješ uvek niste pronašli poklon za sledeću veliku priliku ova kugla je proizvod za Vas. Pokažite Vašim prijateljima, rodbini i voljenima koliko Vam je stalo do njim i izmamite im osmeh na lice snežnom kuglom.

Dostupnost: Nema na zalihama Kategorija:

Opis

Snežna kugla velika

Snežna kugla velika dolazi sa dve slike, posebnom tekućinom i snegom, te je veća od klasičnih snežnih kugli. Ova kugla je sama po sebi prelep proizvod koji će ukrasiti bilo koji enterijer ali ono što je čini posebnom jesu Vaše slike. Kao i ostale proizvode na našem sajtu i snežnu kuglu možete ukrasiti slikama po Vašem izboru. Sve što je potrebno kako bi poručili ovu kuglu jeste da nam pošaljete dve slike po Vašem izboru a mi ćemo ih prilagoditi dimenzijama kugle i poslati je na Vašu kućnu adresu. Ako ješ uvek niste pronašli poklon za sledeću veliku priliku ova kugla je proizvod za Vas. Pokažite Vašim prijateljima, rodbini i voljenima koliko Vam je stalo do njim i izmamite im osmeh na lice snežnom kuglom.

  • Šifra proizvoda: SKSN01
  • Dimenzije:130 x 90 mm
  • Veličina slike koja staje unutra: 125 x 75 mm
  • Materijal: Kvalitetna akrilna plastika
  • Punjenje: Voda i plutajući veštački sneg

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.

Isporuka se vrši u roku do 3-4 dana kurirskom službom na kućnu adresu.
Posetite i naš Instagram i Facebook profil kako bi uvek pratili najnovije akcije i proizvode.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Snežna kugla velika“