Snežna kugla sa držačem za olovke

1,100.00рсд

Snežna kugla sa držačem za olovke idealan je proizvod za sve kancelarije ili radne sobe. Iznenadite roditelje ili školarce snežnom kuglom kuglom u koju će rado staviti pisaći pribor i svakodnevno ga koristiti. Kugla je napunjena posebnom tekućinom koja je gušća od vode i sprečava snegu da se prebrzo spušta prema dnu. Iznenadite svoje prijatelje, voljene i članove porodice te im poklonite kuglu sa Vašom zajedničkom slikom, logom firme, omiljenim klubom, crtaćem ili drugim motivom po Vašoj želji.

SKU: PGP12 Kategorija:

(max file size 100 MB)

Opis

Snežna kugla sa držačem za olovke

Snežna kugla sa držačem za olovke idealan je proizvod za sve kancelarije ili radne sobe. Iznenadite roditelje ili školarce snežnom kuglom kuglom u koju će rado staviti pisaći pribor i svakodnevno ga koristiti. Kugla je napunjena posebnom tekućinom koja je gušća od vode i sprečava snegu da se prebrzo spušta prema dnu. Iznenadite svoje prijatelje, voljene i članove porodice te im poklonite kuglu sa Vašom zajedničkom slikom, logom firme, omiljenim klubom, crtaćem ili drugim motivom po Vašoj želji. Sve što je potrebno da uradite kako bi poručili ovu kuglu jeste da nam pošaljete sliku koju želite u kugli a naši dizajneri će se potruditi da je uklope u dimenzije kugle i pošalju Vam gotov proizvod na kućnu adresu. Slika koju šaljete može biti obična slika uslikana mobitelom ili foto aparom.

Karakteristike:

  • Dimenzije: 130×90 mm
  • Veličina slike koja stane unutra: 175×75 mm
  • Materijal: Kvalitetna akrilna plastika
  • Punjenje: Voda i plutajući sneg

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.

Isporuka se vrši u roku do 3-4 dana kurirskom službom na kućnu adresu.
Posetite i naš Instagram i Facebook profil kako bi uvek pratili najnovije akcije i proizvode.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Snežna kugla sa držačem za olovke“