Snežno srce sa šljokicama

1,200.00рсд

Snežno srce sa šljokicama dolazi sa jednom slikom u obliku srca, srcima i šljokicama unutra, te je ispunjeno posebnom tekućinom. Ovaj proizvod je veoma zanimljiv za sve one koji žele da iznenade svoje voljene unikatnim poklonom. Ono što čini ovaj okvir zaista posebnim jest slika koju nam Vi pošaljete, to može da bude obična slika uslikana telefonom ili foto aparatom. Ali tu sliku možete i dodatno uređivati ilustracijama, tekstom ili citatima koji Vam znače kako bi još više iznenadili osobu kojoj poklanjate ovaj foto poklon. Snežno srce je unikatan i jedinstven proizvod koji će ukrasiti Vaš enterijer bilo da ste u stanu ili kući. Izmamite osmeh na lice voljenoj osobi i poklonite joj/mu srce sa Vašom zajedničkom slikom.

Fotografije:

(max file size 100 MB)

Opis

Snežno srce sa šljokicama

Snežno srce sa šljokicama dolazi sa jednom slikom u obliku srca, srcima i šljokicama unutra, te je ispunjeno posebnom tekućinom. Ovaj proizvod je veoma zanimljiv za sve one koji žele da iznenade svoje voljene unikatnim poklonom. Ono što čini ovaj okvir zaista posebnim jest slika koju nam Vi pošaljete, to može da bude obična slika uslikana telefonom ili foto aparatom. Ali tu sliku možete i dodatno uređivati ilustracijama, tekstom ili citatima koji Vam znače kako bi još više iznenadili osobu kojoj poklanjate ovaj foto poklon. Snežno srce je unikatan i jedinstven proizvod koji će ukrasiti Vaš enterijer bilo da ste u stanu ili kući. Sve što je potrebno da uradite kako bi poručili ovo srce jeste da nam pošaljete sliku po Vašem izboru, a naši dizajneri će je uklopiti u dimenzije srca i poslati Vam gotov proizvod na kućnu adresu. Izmamite osmeh na lice voljenoj osobi i poklonite joj/mu srce sa Vašom zajedničkom slikom.

Karakteristike:

  • Dimenzije: 100 x 150 mm
  • Veličina slike koja staje unutra: 80 x 100 mm
  • Materijal: Kvalitetna akrilna plastika
  • Punjenje: Voda, plutajuća srca i šljokice

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.

Isporuka se vrši u roku do 4-5 dana kurirskom službom na kućnu adresu.
Posetite i naš Instagram i Facebook profil kako bi uvek pratili najnovije akcije i proizvode.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Snežno srce sa šljokicama“