Snežno srce sa dve slike

1,050.00рсд

Snežno srce sa dve slike veoma je zanimljiv proizvod koji dolazi sa jednom velikom i jednom malom slikom u obliku srca. Ovaj proizvod ispunjen je posebnom tekućinom kako bi se srca u tekućini sporije kretala prema dnu. Ako želite da iznenadite voljenu osobu a do sada niste znali kako ovo je proizvod za Vas, ono što ovo srce čini posebnim su slike koji Vi sami birate. Izmamite osmeh na lice osobe koja prima ovaj predivan foto poklon i iznenadite je/ga Vašim zajedničkim slikama u snežnom srcu.

Dostupnost: Nema na zalihama SKU: RB106 Kategorije: , , ,

Opis

Snežno srce sa dve slike

Snežno srce sa dve slike veoma je zanimljiv proizvod koji dolazi sa jednom velikom i jednom malom slikom u obliku srca. Ovaj proizvod ispunjen je posebnom tekućinom kako bi se srca u tekućini sporije kretala prema dnu. Ako želite da iznenadite voljenu osobu a do sada niste znali kako ovo je proizvod za Vas, ono što ovo srce čini posebnim su slike koji Vi sami birate. Izmamite osmeh na lice osobe koja prima ovaj predivan foto poklon i iznenadite je/ga Vašim zajedničkim slikama u snežnom srcu. Sve što treba da uradite kako bi poručili ovaj predivan proizvod jeste da nam pošaljete Vaše slike a naši dizajneri će ih uklopiti u dimenzije rama i poslati Vam gotov proizvod na kućnu adresu.

Karakteristike:

  • Dimenzije: 105 x 115 mm / 75 x 80 mm
  • Veličina slike koja stane unutra: 85 x 95 mm / 55 x 60 mm
  • Materijal: Kvalitetna akrilna plastika
  • Punjenje: Voda i plutajuća srca

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.

Isporuka se vrši u roku do 4-5 dana kurirskom službom na kućnu adresu.
Posetite i naš Instagram i Facebook profil kako bi uvek pratili najnovije akcije i proizvode.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Snežno srce sa dve slike“