Bebi prekrivač

1,250.00рсд

Bebi prekrivač je proizvod specijalno odabran za naše najmlađe.Ovaj veliki Bebi prekrivač je napravljen od velvet materijala i savršen je za nežnu bebinu kožu.

Jednostavna izrada ga čini veoma pouzdanim i izdržljivim za upotrebu. Ovaj dobro upijajući prekrivač se može koristiti i za pokrivanje bebe nakon kupanja.

Napravite jedinstven dizajn za svoju bebu.

Tekst

Fotografija

(max file size 100 MB)

Opis

Bebi prekrivač

Bebi prekrivač je proizvod specijalno odabran za naše najmlađe. Ovaj veliki Bebi prekrivač je napravljen od velvet materijala i savršen je za nežnu bebinu kožu.

Jednostavna izrada ga čini veoma pouzdanim i izdržljivim za upotrebu. Ovaj dobro upijajući prekrivač se može koristiti i za pokrivanje bebe nakon kupanja.

Napravite jedinstven dizajn za svoju bebu.

Ne zaboravite da se opskrbite Bebi prekrivačima i peškirima za umivanje koji su mekani i prilagođeni vašoj deci.

Iako se nekad roditelji možda pitaju da li im zaista trebaju prekrivači i peškiri koji su dizajnirani specijalno za bebe, ali svakako, većina smatra da su sretni što ih imaju u svojoj kolekciji.

Pored toga, Bebi prekrivač je mekši od peškira za kupanje za odrasle, što olakšava brzo umotavanje deteta nakon kupanja.

Bebe se lako prehlade, zbog čega je važno imati topao, mekan prekrivač za bebe i čekati ih čim se kupanje završi. Bilo da želite da štampate na Bebi prekrivaču nešto slatko i smešno ili sliku i ime mališana, sa ovim kvalitetnim prekrivačem nema granica.

Pored funkcije prekrivača nakon kupanja, ovaj prekrivač se može koristiti i kao baby ćebence zbog svoje mekoće i toplote.

Bebi prekrivač je visokog kvaliteta i garantuje Vam da će vaša slika imati oštar i dugotrajan otisak sa jarkim bojama. Na prekrivač možete staviti svoj dizajn, tekst ili slike svih oblika i boja. Ovaj proizvod idealan je za najmlađe članove porodice.

Savršen poklon za rođendane, babine, roženje, krštenje, kumstvo i još mnogo toga.

Predstavite vašu firmu u najboljem izdanju, štampajte vaš logo na ovaj unikatan proizvod.

Pitanja:

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako Vam treba veća količina magneta pišite nam na naš email.

Zapratite naš Facebook i Instagram kako bi uvek bili u toku i ispratili najnovije akcije.

 

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Bebi prekrivač“