Lončić dečiji sa slikom

1,000.00рсд

Lončić dečiji sa slikom je simpatičan, nostalgičan poklon za sve generacije. Lončić je namenjen za štampu Vaših fotografija i teksta. Na njemu štampamo bilo koji motiv, sliku ili tekst po Vašoj želji. Boje koje ostaju nakon štampe su veoma postojane, živopisne i jake.

Lončić dečiji sa slikom će prvobitno oduševiti Vaše bake i deke, majke i očeve. Obradujte ih ovim unikatnim lončićem koji će ih vratiti u detinjstvo i probuditi drage davne uspomene.

Tekst:

Fotografije:

(max file size 100 MB)

(max file size 100 MB)

Opis

Lončić dečiji sa slikom po želji je simpatičan, nostalgičan poklon za sve generacije. Lončić je namenjen za štampu Vaših fotografija i teksta. Na njemu štampamo bilo koji motiv, sliku ili tekst po Vašoj želji. Boje koje ostaju nakon štampe su veoma postojane, živopisne i jake.

Lončić dečiji sa slikom po želji će prvobitno oduševiti naše najmlađe, ali itekako i Vaše bake i deke, majke i očeve. Obradujte ih ovim unikatnim lončićem koji će ih vratiti u detinjstvo i probuditi drage davne uspomene. Odaberite zajedničku porodičnu fotografiju i pošaljite nam je. Mi ćemo specijalno za Vas odštampati ovaj neverovatno uzbudljiv poklon koji budi nostalgiju. Ukoliko imate malo dete ili imate rođake koji imaju malu decu takođe možete poručiti lončić sa slikom mali. Deca će uživati u ispijanju toplog mleka ili čokolade. Možete odabrati omiljenog crtanog ili filmskog junaka i mi ćemo ga odštampati i poslati na vašu adresu u što kraćem roku.

Savršen poklon za razne prilike

Odličan poklon kako za decu tako i za dečka ili devojku, samo odaberite pravi dizajn, sliku ili tekst i obradujte vašu voljenu osobu simpatičnim i unikatnim poklonom.

Turističke agencije, hoteli, moteli, mogu iskortiti ovaj lončić u promotivne svrhe. Uspešan marketing i promociju su svakodnevna borba u modernom svetu. Vi možete uraditi nešto inovativno kako biste promovisali svoje usluge u toku zimske i letnje sezone. Odaberite motiv grada, sela, planine, logo hotela i mi ćemo odštampati jedan ili više lončića za Vas.

Tražite unikatan personalizovan poklon za svaku priliku? Metalno lonče je pravi izbor za vas!

Proizvod: Lončić dečiji sa slikom

Dimezije: ∮6.2*6.8cm

Zapremina: 6oz/180ml

Materijal: Metal

Dostava: 4-5 radna dana

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.

Zapratite naš Facebook i Instagram kako bi uvek bili u toku i ispratili najnovije akcije.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Lončić dečiji sa slikom“