Privezak rebrasti jednostrani

700.00рсд

Privezak rebrasti jednostrani jedinstven je privezak sam po sebi, učinite ovaj privezak još posebnijim svojom slikom ili slikom svojih najmilijih. Ovaj jedinstveni privezak idealan je poklon za sve koji žele iznenaditi malim znakom pažnje koji čini svakodnevicu drugačijom i lepšom. Privezak rebrasti jednostrani simpatičan je i unikatan poklon, znak pažnje. Veoma je praktičan jer je ukrašen drugačijim motivima od ostalih privesaka.

Kategorija:

Tekst

Fotografije

(max file size 100 MB)

Opis

Privezak rebrasti jednostrani

Privezak rebrasti jednostrani jedinstven je privezak sam po sebi, učinite ovaj privezak još posebnijim svojom slikom ili slikom svojih najmilijih. Ovaj jedinstveni privezak idealan je poklon za sve koji žele iznenaditi malim znakom pažnje koji čini svakodnevicu drugačijom i lepšom. Privezak je simpatičan i unikatan poklon, znak pažnje. Veoma je praktičan jer je ukrašen drugačijim motivima od ostalih privesaka.

Ako su Vam potrebne veće količine za marketinške ili političke kampanje stojimo Vam na usluzi. Isporuka se vrši kurirskom službom na kućnu adresu.

  • Proizvod: Privezak rebrasti

  • Materijal: Metal

  • Dimenzije slike: 4×2.5 cm

  • Dimenzije priveska: 10×3 cm

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter te nas zapratite na Facebook ili Instagram profilu za svakodnevnu inspiraciju za foto poklone.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Privezak rebrasti jednostrani“