Privezak reket dvostrani

750.00рсд

Privezak reket dvostrani idealan je za sve zaljubljenike u sport. Ovaj unikatni privesak savršen je za sve koji žele na svojim ključevima nositi stalni podsetnik na svoj omiljeni teniski klub, tenisera/teniserku, ime ili člana porodice koji će postati budući profesionalac. Ovim poklonom pokažite svima koliko verujete u njih i njihove snove u svetu sporta. Privezak reket dvostrani izgledati će savršeno na vašim ključevima bilo da ste zaljubljenik u ovaj sport ili navijač.

Kategorija:

Tekst

Fotografije

(max file size 100 MB)

(max file size 100 MB)

Opis

Privezak reket dvostrani

Privezak reket dvostrani idealan je za sve zaljubljenike u sport. Ovaj unikatni privesak savršen je za sve koji žele na svojim ključevima nositi stalni podsetnik na svoj omiljeni teniski klub, tenisera/teniserku, ime ili člana porodice koji će postati budući profesionalac. Ovim poklonom pokažite svima koliko verujete u njih i njihove snove u svetu sporta. Privezak reket  izgledati će savršeno na vašim ključevima bilo da ste zaljubljenik u ovaj sport ili navijač.

Ako su Vam potrebne veće količine za marketinške ili političke kampanje stojimo Vam na usluzi. Isporuka se vrši kurirskom službom na kućnu adresu.

  • Proizvod: Privezak reket

  • Materijal: Metal

  • Dimenzije slike: 2.4cm

  • Dimenzije priveska: 9×3 cm

Pored ovog uniktnog priveska kod nas možete naći preko 200 različitih proizvoda koje štampamo po vašim željama. Pošaljite sliku, logo i dizajn i mi ćemo za vas izraditi originalne foto poklone. Bez obzira da li su Vam potrebni pokloni za firmu ili za ličnu upotrebu, mi ćemo Vam izaći u susret.
Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter te nas zapratite na Facebook ili Instagram profilu i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Privezak reket dvostrani“