Privezak fudbalski dres

750.00рсд

Privezak za ključeve napravljen od metala sa slikom po vašoj želji.
Sa prostorom za sliku učinite privezak jedinstvenim poklonom.
Poručite online i dostavićemo ga na vašu adresu.

Fotografije

(max file size 100 MB)

Tekst

Opis

Privezak fudbalski dres

Privezak fudbalski dres je savršen poklon za dragu osobu. Ovaj privezak je originalnog i unikatnog dizajna, na njega štampamo tekst i fotografiju po vašoj želji. Pored poklona, ovaj privezak može da posluži i u reklamne svrhe. Možemo da štampamo logo vaše firme ili reklamnu poruku.
Privezak fudbalski dres će na pravi način pokazati voljenoj osobi koliko Vam znači. Simpatičan znak pažnje originalnog izgleda. Privezak je napravljen od čvrstog materijala i štampa je u punom koloru.
Takođe kod nas možete naći i veliki broj različitih proizvoda koji se rade sa vašim fotografijama i po vašim željama. Tu su podloge za miša, šolje sa fotografijama, puzzle, majice, satovi, magneti za frižider i još mnogo toga. Svaki naš proizvod se štampa na jedan komad i unikatan je. Vaše je samo da zamislite a naše je sve ostalo.
Većina proizvoda se štampa tehnikom sublimacije. Ova tehnika obezbeđuje jarke boje koje su postojane i otporne su na spoljne uticaje.
Nakon porudžbine isporuka se vrši nakon 2-3 dana kurirskom službom na Vašu kućnu adresu.

  • Proizvod: Privezak fudbalski dres sa slikom
  • Materijal: Metal
  • Veličina: 35 mm x 85 mm
  • Boja: Siva
  • Oblik: dres
  • Rok isporuke: 2-3 radna dana

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako Vam treba štampa za firmu ili imate posebne potrebe, pogledajte ovde.
Ako želite da uradite photobook sa Vašim fotografijama, besplatan program za dizajn možete skinuti sa internet stranice c

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Privezak fudbalski dres“