Privezak akrilni amblem

550.00рсд

Privezak akrilni amblem – na njemu možemo da odštampamo vaš omiljeni logo, podatke firme, znak fudbalskog kluba ili sliku po želji. Privezak  amblem je napravljen od čvrstog materijala i štampa je u punom koloru. Privezak akrilni amblem je namenjen masovnoj upotrebi i veoma je koristan i upotrebljiv kao ukras koji reklamira Vaš proizvod ili firmu. Privesci za ključeve jedan su od najzastupljenijih marketinških proivoda današnjice.

Kategorija:

TEKST

FOTOGRAFIJA

(max file size 100 MB)

Opis

Privezak akrilni amblem

Privezak akrilni amblem – na njemu možemo da odštampamo vaš omiljeni logo, podatke firme, znak fudbalskog kluba ili sliku po želji.

Privezak akrilni amblem je namenjen masovnoj upotrebi i veoma je koristan i upotrebljiv kao ukras koji reklamira Vaš proizvod ili firmu. Privesci za ključeve jedan su od najzastupljenijih marketinških proivoda današnjice. Omiljeni klub za koji navijate i fotografija po želji će naći put do srca svakog pravog navijača. Sitni detalji mogu učiniti vaše lične stvari puno primamljivijim i značajnijim.

Privezak amblem je napravljen od čvrstog materijala i štampa je u punom koloru.
Pored priveska u obliku amblema, imamo i privezak okruglog oblika, u obliku srca, slomljenog srca, pravougaoni ili u obliku fudbalskog dresa. Ako za vašu firmu treba da se uradi neki poseban oblik, ili imate neke specifične želje, javite nam se i lako ćemo se dogovoriti.

Takođe kod nas možete naći i veliki broj različitih proizvoda koji se rade sa vašim fotografijama i po vašim željama. Tu su privesci, šolje sa fotografijama, puzzle, majice, satovi i još mnogo toga. Svaki naš proizvod se štampa na jedan komad i unikatan je. Vaše je samo da zamislite a naše je sve ostalo.
Većina proizvoda se štampa tehnikom sublimacije. Ova tehnika obezbeđuje jarke boje koje su postojane i otporne su na spoljne uticaje.
Nakon porudžbine isporuka se vrši nakon 4-5 dana kurirskom službom na Vašu kućnu adresu.

Privezak akrilni – karakteristike:

  • Proizvod: Privezak amblem sa slikom
  • Materijal: Akril
  • Veličina: 40 mm x 50 mm
  • Oblik: oblik amblema
  • Rok isporuke: 4-5 radna dana

Ako imate nekih dodatnih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako Vam treba štampa za firmu ili imate posebne potrebe, pogledajte ovde.
Ako želite da uradite photobook sa Vašim fotografijama, besplatan program za dizajn možete skinuti sa internet stranice cewe.rs.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Privezak akrilni amblem“