Privezak akrilni tablica

550.00рсд

Kategorije: ,

Opis

Privezak akrilni tablica

Privezak akrilni tablica – na njemu možemo da odštampamo vaš logo, podatke firme, naziv ili znak vašeg omiljenog automobilskog brenda, kao i sliku po želji.

Privezak tablica može da posluži i za razne vidove promocija. Napravite kampanju za svoju firmu sa podacima, logom i kontakt telefonom. Obradujte Vama blisku osobu ovim priveskom, tako što ćete na njega odštampati omiljenu fotografiju ili neki motiv koji bi Vašoj dragoj osobi mnogo znacio. Ovaj privezak je praktičan i lak, kao takav on je simpatičan znak pažnje originalnog izgleda.

Privezak akrilni tablica je napravljen od čvrstog materijala i štampa je u punom koloru.
Pored priveska u obliku tablice imamo i privezak okruglog oblika, slomljenog srca, pravougaoni, amblem, u obliku srca ili u obliku ruke. Ako za vašu firmu treba da se uradi neki poseban oblik, ili imate neke specifične želje, javite nam se i lako ćemo se dogovoriti.

Takođe kod nas možete naći i veliki broj različitih proizvoda koji se rade sa vašim fotografijama i po vašim željama. Tu su privesci, šolje sa fotografijama, puzzle, majice, satovi i još mnogo toga. Svaki naš proizvod se štampa na jedan komad i unikatan je. Vaše je samo da zamislite a naše je sve ostalo.
Većina proizvoda se štampa tehnikom sublimacije. Ova tehnika obezbeđuje jarke boje koje su postojane i otporne su na spoljne uticaje.
Nakon porudžbine isporuka se vrši nakon 4-5 dana kurirskom službom na Vašu kućnu adresu.

Karakteristike:

  • Proizvod: Privezak tablica
  • Materijal: Akril
  • Veličina: 18 mm x 70 mm
  • Oblik: oblik automobilska tablica
  • Rok isporuke: 4-5 radna dana

Ako imate nekih dodatnih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako Vam treba štampa za firmu ili imate posebne potrebe, pogledajte ovde.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Privezak akrilni tablica“