Šolja metalna bela za planinare

1,200.00рсд

Šolja metalna bela za planinare dizajnirana je za sve ljubitelje ovog sporta. Od sada Vam je piće uvek na dohvat ruke i možete da ga čuvate kraj sebe. Šolja dolazi sa zakačkom koja je dizajnirana za sve planinare i penjače. Ponesite omiljeno piće sa sobom na planinu i uživajte u osveženju bez razmišljanja o tome da će vam negde ispasti šolja ili gde da je stavite. Sada možete da zakačite jedinstvenu šolju na svoju opremu. Šolja je jedinstvena iz razloga što vi birate dizajn šolje. Pošaljite nam slike, logo ili tekst a mi ćemo Vam napraviti savršenu šolju. Planinarska društva, udruženja ekstremista ili neki drugi savez mogu poručiti više šolja sa štampom logoa, slogana ili bilo koje druge fotografije.

Kategorija:

Tekst

Fotografija

(max file size 100 MB)

(max file size 100 MB)

Opis

Šolja metalna bela za planinare

Šolja metalna bela za planinare dizajnirana je za sve ljubitelje ovog sporta. Od sada Vam je piće uvek na dohvat ruke i možete da ga čuvate kraj sebe. Šolja dolazi sa zakačkom koja je dizajnirana za sve planinare i penjače. Ponesite omiljeno piće sa sobom na planinu i uživajte u osveženju bez razmišljanja o tome da će vam negde ispasti šolja ili gde da je stavite. Sada možete da zakačite jedinstvenu šolju na svoju opremu. Šolja je jedinstvena iz razloga što vi birate dizajn šolje. Pošaljite nam slike, logo ili tekst a mi ćemo Vam napraviti savršenu šolju.

Planinarska društva, udruženja ekstremista ili neki drugi savez mogu poručiti više šolja sa štampom logoa, slogana ili bilo koje druge fotografije. Ukoliko želite da obradujete članove udruženja (kluba) možete poručiti ovu metalnu šolju. Ukoliko želite da promovišete Vaš sport na inovativan način sigurno nećete pogrešiti ukoliko poručite ovu šolju. Odštampaćemo bilo koji motiv za Vas.

  • Proizvod: Šolja metalna za planinare
  • Boja: Bela
  • Visina šolje: 8 cm
  • Prečnik šolje: 11 cm
  • Maksimalna veličina štampe: 8 cm x 20 cm
  • Boja: Metal
  • Održavanje: Može da se pere i u mašini za pranje suđa
  • Dostava: 2-3 radna dana

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Instagram za sve najnovije ponude.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Šolja metalna bela za planinare“