Magična šolja „Rođendan“

1,050.00рсд

Napišite poruku dragoj osobi, stavite fotografiju po želji, ograničenje je samo Vaša mašta. I upravo Vaša mašta razlog je zašto je ova šolja tako jedinstvena. U slučaju da želite pokloniti nešto lično i posebno ovo je idealan izbor za Vas. Magična šolja „Rođendan“ je crne boje sa ugraviranim dizajnom torte dok je skroz hladna ali postepeno menja boju i gubi ugraviranu tortu te Vaša slika počinje da se nadzire kada se u nju sipa topla tečnost. Svako novo jutro je uz ovu šolju mnogo veće uživanje. Ukoliko želite da iznenadite vama dragu osobu na ovaj poseban dan u njihovom životu magična šolja „Rođendan“ je pravi izbor poklona.

Fotografije

(max file size 100 MB)

(max file size 100 MB)

Tekst

Opis

Magična šolja „Rođendan“

Magična šolja „Rođendan“ jedna je od najzanimljivijih i najneobičnijih foto poklona u našoj ponudi. Ukoliko želite da iznenadite vama dragu osobu na ovaj poseban dan u njihovom životu magična šolja „Rođendan“ je pravi izbor poklona.

Napišite poruku dragoj osobi, stavite fotografiju po želji, ograničenje je samo Vaša mašta. I upravo Vaša mašta razlog je zašto je ova šolja tako jedinstvena. U slučaju da želite pokloniti nešto lično i posebno ovo je idealan izbor za Vas.

Magična šolja „Rođendan“ je crne boje sa ugraviranim dizajnom torte dok je skroz hladna ali postepeno menja boju i gubi ugraviranu tortu te Vaša slika počinje da se nadzire kada se u nju sipa topla tečnost. Svako novo jutro je uz ovu šolju mnogo veće uživanje.

Magične šolje su idealan poklon za bilo koju priliku osmislite neki zanimljiv dizajn, frazu ili odaberite omiljenu fotografiju i mi ćemo izraditi ovu neverovatno simpatičnu šolju za Vas.

Napomena: Magična šolja crna se ne sme prati u mašini za pranje posuđa.

  • Proizvod: Magična šolja „Rođendan“
  • Visina šolje 9.5 cm
  • Prečnik šolje 8 cm
  • Maksimalna veličina štampe 8.5 cm x 20 cm
  • Održavanje: Magična šolja se pere ručno, nije pogodna za pranje u mašini za suđe
  • Boja: Crna

Pored šolje sa slikom kod nas možete naći preko 200 različitih proizvoda koje štampamo po vašim željama. Pošaljite vašu sliku, logo i dizajn i mi ćemo za vas izraditi originalne foto poklone. Pokloni su uvek savršeni kada su jedinstveni. Bez obzira da li su Vam potrebni pokloni za firmu, udruženje, za ličnu upotrebu ili proslave, mi ćemo Vam izaći u susret.

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako Vam treba veća količina šolja pišite nam na naš email.

Zapratite naš Facebook i Instagram kako bi uvek bili u toku i ispratili najnovije akcije

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Magična šolja „Rođendan““