Magična šolja „Ruža“

1,050.00рсд

Napišite poruku lepšoj polovini ili dragoj osobi, stavite fotografiju po želji, ograničenje je samo Vaša mašta. I upravo Vaša mašta razlog je zašto je ova šolja tako jedinstvena. U slučaju da želite pokloniti nešto lično i posebno ovo je idealan izbor za Vas. Magična šolja „Ruža“ je crne boje sa ugraviranim dizajnom cveta ruže dok je skroz hladna ali postepeno menja boju i gubi ugraviranu ružu te Vaša slika počinje da se nadzire kada se u nju sipa topla tečnost. Svako novo jutro uz ovu šolju biće savršeno uz kafu ili čaj. Magične šolje su idealan poklon za bilo koga osmislite neki zanimljiv dizajn, frazu ili odaberite omiljenu fotografiju i mi ćemo izraditi ovu neverovatno simpatičnu šolju za Vas.

fotografija

(max file size 100 MB)

(max file size 100 MB)

Tekst

Opis

Magična šolja „Ruža“

Magična šolja „Ruža“ jedna je od najzanimljivijih i najneobičnijih foto poklona u našoj ponudi. Ukoliko želite da iznenadite vama dragu osobu ili nekoga iz vaše porodice magična šolja „Ruža“ je pravi izbor poklona.

Napišite poruku lepšoj polovini ili dragoj osobi, stavite fotografiju po želji, ograničenje je samo Vaša mašta. I upravo Vaša mašta razlog je zašto je ova šolja tako jedinstvena. U slučaju da želite pokloniti nešto lično i posebno ovo je idealan izbor za Vas.

Magična šolja „Ruža“ je crne boje sa ugraviranim dizajnom cveta ruže dok je skroz hladna ali postepeno menja boju i gubi ugraviranu ružu te Vaša slika počinje da se nadzire kada se u nju sipa topla tečnost. Svako novo jutro uz ovu šolju biće savršeno uz kafu ili čaj.

Magične šolje su idealan poklon za bilo koga osmislite neki zanimljiv dizajn, frazu ili odaberite omiljenu fotografiju i mi ćemo izraditi ovu neverovatno simpatičnu šolju za Vas.

Napomena: Magična šolja crna se ne sme prati u mašini za pranje posuđa.

  • Proizvod: Magična šolja „Ruža“
  • Visina šolje 9.5 cm
  • Prečnik šolje 8 cm
  • Maksimalna veličina štampe 8.5 cm x 20 cm
  • Održavanje: Magična šolja se pere ručno, nije pogodna za pranje u mašini za suđe
  • Boja: Crna

Pored šolje sa slikom kod nas možete naći preko 200 različitih proizvoda koje štampamo po vašim željama. Pošaljite vašu sliku, logo i dizajn i mi ćemo za vas izraditi originalne foto poklone. Pokloni su uvek savršeni kada su jedinstveni. Bez obzira da li su Vam potrebni pokloni za firmu, udruženje, za ličnu upotrebu ili proslave, mi ćemo Vam izaći u susret.

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako Vam treba veća količina šolja pišite nam na naš email.

Zapratite naš Facebook i Instagram kako bi uvek bili u toku i ispratili najnovije akcije

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Magična šolja „Ruža““