Magična šolja sa slikom unutra roza

1,050.00рсд

Fotografije:

(max file size 100 MB)

(max file size 100 MB)

Tekst:

Opis

Magična šolja sa slikom unutra roza

Jedan od najzanimljivijih i najpopularnijih proizvoda iz naše široke ponude foto poklona. Magična šolja je zanimljiva u svakoj prilici. Ukoliko ste se odlučili da obradujete nekog dragog Magična šolja sa slikom unutra roza je pravi izbor poklona.

Napišite poruku dragoj osobi, stavite fotografiju po želji, ograničenje je samo Vaša mašta. Ova šolja je namenjena za štampu sublimacijom. Boje su veoma postojane i kvalitetne.

Magična šolja sa slikom unutra roza je crne boje dok je skroz hladna ali postepeno menja boju i Vaša slika počinje da se nadzire kada se u nju sipa topla tečnost. Kafa ili čaj su uz ovu kafu mnogo veće uživanje.

Magične šolje su idealan poklon za rođendan. Ova zanimljiva šolja je poznata pod raznim imenima. Neki je zovu šolja koja menja boju, drugi je zovu magična šolja a treći šolja na kojoj se pojavljuje slika.

Osmislite neki zanimljiv dizajn, frazu ili odaberite omiljenu fotografiju i mi ćemo izraditi ovu neverovatno simpatičnu šolju za Vas.

Napomena: Magična šolja sa slikom unutra  se ne sme prati u mašini za pranje posuđa.

  • Proizvod: Magična šolja sa slikom crna
  • Visina šolje 9.5 cm
  • Prečnik šolje 8 cm
  • Maksimalna veličina štampe 8.5 cm x 20 cm
  • Štampa: Tehnikom sublimacije u punom koloru
  • Održavanje: Magična šolja se pere ručno, nije pogodna za pranje u mašini za suđe
  • Boja: Crna
  • Dostava: 2-3 radna dana

Pored šolje sa slikom kod nas možete naći preko 200 različitih proizvoda koje štampamo po vašim željama. Pošaljite vašu sliku, logo i dizajn i mi ćemo za vas izraditi originalne foto poklone. Bez obzira da li su Vam potrebni pokloni za firmu ili za ličnu upotrebu, mi ćemo Vam izaći u susret.

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako Vam treba veća količina šolja pišite nam na naš email.

Zapratite naš Facebook i Instagram kako bi uvek bili u toku i ispratili najnovije akcije

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Magična šolja sa slikom unutra roza“