Novogodišnji jastuk mašna

1,800.00рсд

FOTOGRAFIJA

(max file size 100 MB)

TEKST

Opis

Novogodišnji jastuk mašna

Novogodišnji jastuk mašna je kvalitetan jastuk namenjen za štampu fotografije po Vašem izboru. Pravi poklon za novogodišnje praznik! Veličina jastuka je 40x40cm i napunjen je koflin punjenjem. Ovaj dizajniran jastuk je unapred specijalno napravljen za Vas. Sve što treba jeste da pošaljete sliku koju ćemo uklopiti u savršen dezen za Novu godinu i Božić.

Pošaljite nam najdražu uspomenu, a mi ćemo je odštampati za Vas. Naša štampa omogućava fine, jarke boje i detalje. Boja ulazi direktno u tkanje tako da nemate razloga za brigu da li će slika izbledeti. Možete ga prati mnogo puta bez problema.

Novogodišnji jastuk mašna je izrađen od kvalitetnog i čvrstog materijala. Jastuk je oštampan sa obe strane , a na prednjoj strani se nalazi dizajn specijalno napravljen za vašu fotografiju. Veličina fotografije, mesta za štampanje, je 19x28cm.

Iznenadite dragu osobu prelepim jastukom od kog se neće tako lako odvojiti tokom novogodišnjih praznika. Ukrasite omiljeni kutak dekorativnim jastukom, poklonite savršen poklon dragim osobama. Jastuk  je samo jedan od mnogih dizajniranih jastuka. Pogledajte našu ponudu i odlučite se za najlepši jastuk koji će krasiti Vaš dom. Svaki jastuk je posebno dizajniran sa velikom pažnjom kako bi udovoljili svima. Možete izabrati jastuk za mamu, baku, deku, tatu, dečka, devojku… Neka Vaše voljene osobe imaju slatke snove uz dizajnirani jastuk koji postaje unikatan onog trenutka kada odštampamo Vašu sliku.

Nakon porudžbine isporuka se vrši nakon 4-5 dana kurirskom službom na Vašu kućnu adresu.

  • Proizvod: Novogodišnji jastuk mašna
  • Veličina: 40 cm
  • Materijal: Jastučnica od čvrstog materijala sa koflin punjenjem
  • Veličina štampe fotografije: 19x28cm
  • Boja: bela, sa štampom na obe strane
  • Dostava: 4-5 radna dana

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Posetite i naš Instagram i Facebook profil kako bi uvek pratili najnovije akcije i proizvode.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Novogodišnji jastuk mašna“