Ukras za jelku Jelkica

450.00рсд

Ukras za jelku Jelkica je novi proizvod u našoj ponudi. Pošaljete nam fotografiju koju želite i mi vam napravimo savršen ukras za novogodišnju jelku. Ukras za jelku Jelkica je nov i originalan poklon kojim ćete ukrasiti novogodišnje drvce.

Napravljen je od finog drveta sa štampom u punom koloru i predstavljaće pravu zabavu za najmlađe članove porodice. Možete nam poslati omiljene porodične fotografije i napravićemo savršene ukrase za jelku.

Pored ukrasa za jelku u obliku Jelkice imamo i ukrase u obliku božićnog keksića, čizmice, sneška ili deda mraza. Ukras za jelku Jelkica će Vam ulepšati novogodišnje i božićne praznike. Ukras je napravljen u obliku novogodišnje jelkice i na njega stavljamo vašu fotografiju po želji.

SKU: UKRASZAJELKUJELKICA Kategorije: , ,

Vaša slika

(max file size 100 MB)

Opis

Ukras za jelku Jelkica

Ukras za jelku Jelkica je novi proizvod u našoj ponudi. Pošaljete nam fotografiju koju želite i mi vam napravimo savršen ukras za novogodišnju jelku. Ukras za jelku Jelkica je nov i originalan poklon kojim ćete ukrasiti novogodišnje drvce. Napravljen je od finog drveta sa štampom u punom koloru i predstavljaće pravu zabavu za najmlađe članove porodice. Možete nam poslati omiljene porodične fotografije i napravićemo savršene ukrase za jelku. Pored ukrasa za jelku u obliku Jelkice imamo i ukrase u obliku božićnog keksića, čizmice, sneška ili jelena. Ukras za jelku Jelkica će Vam ulepšati novogodišnje i božićne praznike. Ukras je napravljen u obliku Jelkice i njega stavljamo vašu fotografiju po želji.

Ukras za jelku Jelkica  je nešto novo i originalno što niste videli do sada. Novogodišnji pokloni neće biti potpuni bez originalnih ukrasa. Neka se cela porodica smeje sa božićne jelke.

Pored novogodišnjih ukrasa za jelku, imamo i magnetiće u raznim oblicima sa temom novogodišnjih praznika. Neka novogodišnji i božićni praznici prođu u duhu dobrog raspoloženja sa lepim željama ka voljenim osobama.

Kod nas osim ukrasa za jelku možete pronaći i savršene novogodišnje poklone koje radimo sa vašim fotografijama. Budite sigurni da će drage osobe biti najlepše iznenađenje sa originalnim poklonima koji su namenjeni lično njima, sa vašim rečima i zajedničkim slikama.

Većina proizvoda se štampa tehnikom sublimacije. Ova tehnika obezbeđuje jarke boje koje su postojane i otporne su na spoljne uticaje.
Nakon porudžbine isporuka se vrši nakon 2-3 dana kurirskom službom na Vašu kućnu adresu.

  • Proizvod: Ukras za jelku Jelkica
  • Materijal: Drvo sa sjajnim premazom
  • Veličina: 70 mm x 70 mm
  • Boja: Pun kolor štampa
  • Oblik: oblik Deda Mraz
  • Rok isporuke: 2-3 radna dana

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako Vam treba štampa za firmu ili imate posebne potrebe, pogledajte ovde.
Ako želite da uradite photobook sa Vašim fotografijama, besplatan program za dizajn možete skinuti sa internet stranice cewe.rs.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Ukras za jelku Jelkica“