Ukras za jelku Zvezdica

450.00рсд

Ukras za jelku Zvezdica je novi proizvod u našoj ponudi. Pošaljete nam fotografiju koju želite i mi vam napravimo savršen ukras za novogodišnju jelku.

Ukras za jelku Zvezdica je nov i originalan poklon kojim ćete ukrasiti novogodišnje drvce.

Napravljen je od finog drveta sa štampom u punom koloru i predstavljaće pravu zabavu za najmlađe članove porodice.

Možete nam poslati omiljene porodične fotografije i napravićemo savršene ukrase za jelku. Pored ukrasa za jelku u obliku zvezdice, imamo i ukrase u obliku deda mraza, čizmice, sneška ili jelena.

Ukras za jelku Zvezdica će Vam ulepšati novogodišnje i božićne praznike. Napravljen je u obliku zvezde od 5 kraka sa vašom fotografijom koja je ukrašava.

SKU: UKRASZAJELKUZVEZDICA Kategorije: , ,

Vaša slika

(max file size 100 MB)

Opis

Ukras za jelku Zvezdica

Ukras za jelku Zvezdica je novi proizvod u našoj ponudi. Pošaljete nam fotografiju koju želite i mi vam napravimo savršen ukras za novogodišnju jelku. Ukras za jelku Zvezdica je nov i originalan poklon kojim ćete ukrasiti novogodišnje drvce. Napravljen je od finog drveta sa štampom u punom koloru i predstavljaće pravu zabavu za najmlađe članove porodice. Možete nam poslati omiljene porodične fotografije i napravićemo savršene ukrase za jelku. Pored ukrasa za jelku u obliku zvezdice imamo i ukrase u obliku deda mraza, čizmice, sneška ili jelena. Ukras za jelku Zvezdica će Vam ulepšati novogodišnje i božićne praznike. Napravljen je u obliku zvezdice sa 5 kraka i krasi je vaša fotografija.

Ukras za jelku Zvezdica je nešto novo i originalno što niste videli do sada. Novogodišnji pokloni neće biti potpuni bez originalnih ukrasa. Neka se cela porodica smeje sa božićne jelke.

Pored novogodišnjih ukrasa za jelku, imamo i magnetiće u raznim oblicima sa temom novogodišnjih praznika. Neka novogodišnji i božićni praznici prođu u duhu dobrog raspoloženja sa lepim željama ka voljenim osobama.

Kod nas osim ukrasa za jelku ćete naći i savršene novogodišnje poklone koje radimo sa vašim fotografijama. Budite sigurni da će drage osobe biti najlepše iznenađenje sa originalnim poklonima koji su namenjeni lično njima, sa vašim rečima i zajedničkim slikama.

Većina proizvoda se štampa tehnikom sublimacije. Ova tehnika obezbeđuje jarke boje koje su postojane i otporne su na spoljne uticaje.
Nakon porudžbine isporuka se vrši nakon 2-3 dana kurirskom službom na Vašu kućnu adresu.

  • Proizvod: Ukras za jelku Zvezdica
  • Materijal: Drvo sa sjajnim premazom
  • Veličina: 70 mm x 70 mm
  • Boja: Pun kolor štampa
  • Oblik: oblik Zvezdica
  • Rok isporuke: 2-3 radna dana

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako Vam treba štampa za firmu ili imate posebne potrebe, pogledajte ovde.
Ako želite da uradite photobook sa Vašim fotografijama, besplatan program za dizajn možete skinuti sa internet stranice cewe.rs.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Ukras za jelku Zvezdica“