Gejmerska podloga za miš 30x77cm

2,800.00рсд

Ova velika podloga za miš pre svega omogućiće nesmetano kretanje miša po njenoj površini i veoma precizne pokrete, što je karakteristika koja je veoma cenjena kod gejmera. Površina podloge je dovoljno velika da na nju stanu tastatura, kao i laptop, tablet, i drugi predmeti koji Vam moraju biti stalno pri ruci… Gumirana je sa zadnje strane, što znači da neće doći do pomeranja ni pri najnaglijim pokretima mišem. Prednja strana podloge je glatka, i omogućava nesmetano klizanje mišem, i veliku preciznost, što u velikoj meri poboljšava iskustvo prilikom igranja igrica, ili preciznim grafičkim radom.

TEKST

(max file size 100 MB)

(max file size 100 MB)

Opis

Gejmerska podloga za miš 30x77cm

Gejmerska podloga za miš 30x77cm predstavlja fenomenalan proizvod namenjen pre svega igračima igrica (gejmerima), ali i svima ostalima koji provode mnogo vremena u radu za računarom. Izradite podlogu sa Vašim omiljenim karakterom iz igrice, crtaća ili filma! Postavite paternu logoa Vaše firme, ili iznenadite voljenu osobu sa kolažem Vaših omiljenih zajedničkih slika.

Ova velika podloga za miš pre svega omogućiće nesmetano kretanje miša po njenoj površini i veoma precizne pokrete, što je karakteristika koja je veoma cenjena kod gejmera. Površina podloge je dovoljno velika da na nju stanu tastatura, kao i laptop, tablet, i drugi predmeti koji Vam moraju biti stalno pri ruci.
Podloga je gumirana sa zadnje strane, što znači da neće doći do pomeranja ni pri najnaglijim pokretima mišem. Prednja strana podloge je glatka, i omogućava nesmetano klizanje mišem, i veliku preciznost, što u velikoj meri poboljšava iskustvo prilikom igranja igrica, ili preciznim grafičkim radom.

Dostupne su u 4 veličine koje odgovaraju većini stolova i drže Vaš miš, tastaturu, tablet ili laptop na mestu.

Velike podloge za miš možete da ponudite Vašim klijentima. Ako se bavite prodajom personalizovanih poklona, ova podloga može biti savršen poklon, jer njena velika površina nudi mnogo prostora za kreativnost. Ponudite firmama da odradite štampanje njihovog logotipa ili dizajna i na taj način brendirate ove podloge.

Možete raditi bilo koji dizajn da bi gejmerska podloga bila personalizovana! Nakon štampe dizajn štampe će ostati postojan i neće izbledeti nakon klizenja mišem, kao ni pranjem!

Karakteristike – Gejmerska podloga za miš 30x77cm:

  • Tip: Gejmerska podloga za miš
  • Dimenzije proizvoda: 30×77 cm| 35×60 cm | 40×77 cm
  • Materijal: Poliester i guma
  • Debljina: 2mm

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Isporuka se vrši 4-5 dana od porudžbine kurirskom službom na kućnu adresu.
Posetite naš Facebook i Instagram profil i pratite sve najnovije proizvode i objave.

Dodatne informacije

VELIČINA

30x80cm

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Gejmerska podloga za miš 30x77cm“