Industrijske metalne pločice

2,000.00рсд

Industrijske metalne pločice služe za pravilno obeležavanje proizvoda koji se koriste kako na kućnim tako i na industrijskim uređajima.

Industrijske metalne pločice radimo u različitim dimenzijama po vašim potrebama. Maksimalna dimenzija koju možemo da uradimo je 20x30cm, dok je minimalna 5x5cm. Debljina pločica je 0.5mm.

Industrijske metalne pločice radimo po vašim specifikacijama i u dogovoru sa vama. Štampa se vrši tehnikom sublimacije, ulazi direktno u materijal i izuzetno je otporna na spoljne uslove. Imamo mgoućnost štampe u punom koloru tako da ne postoji nešto što ne možemo da uradimo.

Industrijske metalne pločice dolaze u dve boje. Imate mogućnost izbora između srebrne i bele podloge.

Industrijske metalne pločice se poručuje online sa dostavom  na kućnu adresu. Slanje vršimo kurirskom službom u roku od 2-3 radna dana od datuma poručivanja.

Veličina pločice

Tekst

Fotografija

(max file size 100 MB)

Opis

Industrijske metalne pločice

Industrijske metalne pločice služe za pravilno obeležavanje proizvoda koji se koriste kako na kućnim tako i na industrijskim uređajima.

Industrijske pločice radimo u različitim dimenzijama po vašim potrebama. Maksimalna dimenzija koju možemo da uradimo je 20x30cm, dok je minimalna 5x5cm. Debljina pločica je 0.5mm.

Industrijske pločice radimo po Vašim specifikacijama i u dogovoru sa vama. Štampa se vrši tehnikom sublimacije, ulazi direktno u materijal i izuzetno je otporna na spoljne uslove. Imamo mogućnost štampe u punom koloru tako da ne postoji nešto što ne možemo da uradimo.

Industrijske pločice dolaze u dve boje. Imate mogućnost izbora između srebrne i bele podloge.

Industrijske pločice se poručuje online sa dostavom na kućnu adresu. Slanje vršimo kurirskom službom u roku od 2-3 radna dana od datuma poručivanja.

Pored Industrijskih metalnih pločica možemo da štampamo table upozorenja, table Čuvaj se psa, znakove zabrane, znakove opasnosti, reklamne table, natpise za firme, interne putokaze, znakove za reciklažu, znakove zabrane pušenja, protivpožarne znakove, ISO znake za uređaje, znake prve pomoći i upozorenja, piktograme i još mnogo toga drugog. Ako Vam treba nešto van naše redovne ponude, javite nam se i potrudićemo se da ispunimo vaše želje.

VAŽNO!!! Na industrijske metalne pločice ne radimo graviranje i upis serijskih brojeva, samo radimo štampu i označavanje.

Industrijske pločice – specifikacije:

  • Proizvod: Industrijske metalne pločice
  • Veličina: minimalna 5x5cm a maksimalna 20x30cm
  • Debljina: 0.5 mm
  • Materijal: sjajni aluminijum
  • Boja: srebrna ili bela
  • Oblik: pravougaoni ili kvadratni
  • Štampa: Tehnikom sublimacije
  • Isporuka: 2-3 radna dana

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.

Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.

Ako Vam treba veleprodajna cena ili tabla bez štampe, više informacija možete naći ovde.

Ako imate puno fotografija koje čuvate na računaru, pravo je vreme da napravite fotoknjigu sa omiljenim slikama. CEWE FOTOKNJIGA je nakvalitetnija fotoknjiga. Sami birate pozadine, upisujete tekst slažete slike po želji. Više informacija možete naći ovde.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Industrijske metalne pločice“