Privezak akrilni uzdužni

550.00рсд

Privezak akrilni uzdužni – na njemu možemo štampati bilo koju Vašu fotografiju, dizajn ili tekst. Mogućnosti štampe su mnogobrojne.

Odaberite omiljenu fotografiju sa Vama dragim ljudima, omiljeni film, omiljenog crtanog lika ili rečenicu i mi ćemo Vam odštampati personalizovan privezak pravougaonog duguljastog oblika. Simpatičan znak pažnje originalnog izgleda.

Kategorije: ,

FOTOGRAFIJA

(max file size 100 MB)

TEKST

Pregled korpe

Opis

Privezak akrilni uzdužni

Privezak akrilni uzdužni – na njemu možemo štampati bilo koju Vašu fotografiju, dizajn ili tekst. Mogućnosti štampe su mnogobrojne. Odaberite omiljenu fotografiju sa Vama dragim ljudima, omiljeni film, omiljenog crtanog lika ili rečenicu i mi ćemo Vam odštampati personalizovan privezak pravougaonog duguljastog oblika.

Simpatičan znak pažnje originalnog izgleda. Iznenadite Vaše voljene i pošaljite nam Vašu zajedničku sliku a mi ćemo je uklopiti u dimenzije proizvoda i poslati Vam na kućnu adresu. Odaberite fotografiju po želji i pošaljite nam je kako bi mi za Vas izradili jedan jednostavan ali isto tako zanimljiv poklon. Obradujte svog brata, sestru, voljenu osobu ili roditelje ovim lepim poklonom.

Privezak akrilni uzdužni takođe može da bude odličan promotivni materijal za vašu firmu, organizaciju, brend, događaj ili proizvod, jer su privesci za ključeve odlična “pokretna” reklama naše ključeve je teško da zamislimo bez priveska. Privesci za ključeve su jedan od najčešćih suvenira.  

Pored priveska akrilnog uzdužnog kod nas možete naći i veliki broj različitih proizvoda koji se rade sa vašim fotografijama i po vašim željama. Tu su šolje sa fotografijama, podmetači za čaše, puzzle, majice, satovi i još mnogo toga. Svaki naš proizvod se štampa na jedan komad i unikatan je. Vaše je samo da zamislite a naše je sve ostalo.
Većina proizvoda se štampa tehnikom sublimacije. Ova tehnika obezbeđuje jarke boje koje su postojane i otporne su na spoljne uticaje.
Nakon porudžbine isporuka se vrši nakon 4-5 dana kurirskom službom na Vašu kućnu adresu.

Karakteristike:

  • Proizvod: Privezak akrilni uzdužni
  • Materijal: Akril
  • Veličina: 35 x 75 mm
  • Oblik: oblik uzdužni
  • Rok isporuke: 4-5 radna dana

Ako imate još nekih dodatnih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako Vam treba štampa za firmu ili imate posebne potrebe, pogledajte ovde.
Ako želite da uradite photobook sa Vašim fotografijama, besplatan program za dizajn možete skinuti sa internet stranice cewe.rs.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Privezak akrilni uzdužni“

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na Slikajme.rs - online prodavnica foto poklona!
Kako Vam možemo pomoći?

🙋‍♂️ Potrebna Vam je pomoć da kupite Privezak akrilni uzdužni? Kontaktirajte nas.