Jastuk ljubavni obostrani

1,800.00рсд

Jastuk ljubavni obostrani namenjen je za sve zaljubljene duše. Pošaljite nam Vašu omiljenu sliku sa voljenom osobom ili poseban tekst za koji samo vi znate, a mi ćemo Vaš dizajn uklopiti na ovaj prelep ljubavni jastuk i poslati na kućnu adresu. Ono što ovaj jastuk čini jedinstvenim i posebnim jeste upravo Vaš dizajn, samo vaša mašta je granica u stvaranju savršenpg poklona ko što je ovaj jastuk. Iznenadite voljenu osobu prelepim jastukom od kog se neće lako odvojiti. Ukrasite omiljeni kutak dekorativnim jastukom, poklonite savršen poklon. Jastuk ljubavni obostrani je samo jedan od mnogih dizajniranih jastuka.

Fotografija

(max file size 100 MB)

Tekst

Opis

Jastuk ljubavni obostrani

Jastuk ljubavni obostrani namenjen je za sve zaljubljene duše. Pošaljite nam Vašu omiljenu sliku sa voljenom osobom ili poseban tekst za koji samo vi znate, a mi ćemo Vaš dizajn uklopiti na ovaj prelep ljubavni jastuk i poslati na kućnu adresu. Ono što ovaj jastuk čini jedinstvenim i posebnim jeste upravo Vaš dizajn, samo vaša mašta je granica u stvaranju savršenpg poklona ko što je ovaj jastuk.

Jastuk ljubavni obostrani napravljen je od čvrstog materijala i napunjen je mekanim koflin punjenjem. Dimenzija Vaše fotografije koja se štampa jeste 18x26cm, a veličina jastuka je 40x40cm. Ovaj jastuk je sa obe strane ispunjen srcima i specijalno je  napravljen za sve zaljubljene.

Naša štampa omogućava kvalitetan, dugotrajan otisak intenzivnih boja. Boja ulazi direktno u tkanje tako da nemate razloga da se brinete da će slika izbledeti. Ovaj dekorativni jastuk, definitivno će postati omiljen poklon Vašoj dragoj osobi.

Iznenadite voljenu osobu prelepim jastukom od kog se neće lako odvojiti. Ukrasite omiljeni kutak dekorativnim jastukom, poklonite savršen poklon. Jastuk ljubavni obostrani je samo jedan od mnogih dizajniranih jastuka. Pogledajte naš izbor i odlučite se za najlepši jastuk koji će ulepšati bilo koju prostoriju. Osim jastuka ljubavnog obostranog, imamo i ljubavne jastuke u obliku srca, bombone i veliki pravougaoni jastuk. Svaki jastuk je posebno dizajniran sa velikom pažnjom kako bi udovoljili svima. Nudimo veliki izbor ljubavnih motiva raznih veličina. Neka voljene osobe imaju slatke snove uz dizajnirani jastuk koji postaje unikatan onog trenutka kada odštampamo Vašu sliku.

Nakon porudžbine isporuka se vrši nakon 2-3 dana kurirskom službom na Vašu kućnu adresu.

  • Proizvod: Jastuk ljubavni obostrani
  • Veličina: 40 cm
  • Materijal: Jastučnica od čvrstog materijala sa koflin punjenjem
  • Veličina štampe fotografije: 18x26cm
  • Boja: Crvena, sa prednje strane dizajn
  • Dostava: 2-3 radna dana

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako Vam treba jastuk bez štampe, pogledajte ovde.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Jastuk ljubavni obostrani“