Privezak akrilni dres

550.00рсд

Privezak akrilni dres – na njemu možemo da odštampamo vaš omiljeni logo, podatke firme, znak ili dres fudbalskog kluba kao i sliku po želji.

Privezak dres može da posluži i za razne vidove promocija. Napravite kampanju za svoju firmu sa podacima, logom i kontakt telefonom. Obradujte Vama blisku osobu ovim priveskom, tako što ćete na njega odštampati Vašu omiljenu fotografiju ili neki motiv koji bi Vašoj dragoj osobi mnogo znacio.

Kategorije: ,

FOTOGRAFIJA

(max file size 100 MB)

TEKST

Opis

Privezak akrilni dres

Privezak akrilni dres – na njemu možemo da odštampamo vaš omiljeni logo, podatke firme, znak ili dres fudbalskog kluba kao i sliku po želji.

Privezak dres može da posluži i za razne vidove promocija. Napravite kampanju za svoju firmu sa podacima, logom i kontakt telefonom. Obradujte Vama blisku osobu ovim priveskom, tako što ćete na njega odštampati Vašu omiljenu fotografiju ili neki motiv koji bi Vašoj dragoj osobi mnogo znacio. Ovaj privezak je praktičan i lak, kao takav on je simpatičan znak pažnje originalnog izgleda.

Privezak akrilni dres je napravljen od čvrstog materijala i štampa je u punom koloru.
Pored priveska u obliku dresa imamo i privezak okruglog oblika, slomljenog srca, pravougaoni, amblem, u obliku srca ili u obliku ruke. Ako za vašu firmu treba da se uradi neki poseban oblik, ili imate neke specifične želje, javite nam se i lako ćemo se dogovoriti.

Takođe kod nas možete naći i veliki broj različitih proizvoda koji se rade sa vašim fotografijama i po vašim željama. Tu su privesci, šolje sa fotografijama, puzzle, majice, satovi i još mnogo toga. Svaki naš proizvod se štampa na jedan komad i unikatan je. Vaše je samo da zamislite a naše je sve ostalo.
Većina proizvoda se štampa tehnikom sublimacije. Ova tehnika obezbeđuje jarke boje koje su postojane i otporne su na spoljne uticaje.
Nakon porudžbine isporuka se vrši nakon 4-5 dana kurirskom službom na Vašu kućnu adresu.

Karakteristike:

  • Proizvod: Privezak dres
  • Materijal: Akril
  • Veličina: 40 mm x 55 mm
  • Oblik: oblik dresa
  • Rok isporuke: 4-5 radna dana

Ako imate nekih dodatnih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako Vam treba štampa za firmu ili imate posebne potrebe, pogledajte ovde.
Ako želite da uradite photobook sa Vašim fotografijama, besplatan program za dizajn možete skinuti sa internet stranice cewe.rs.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Privezak akrilni dres“