Opis

Aleksej šolja sa imenom

je jedan od proizvoda kojeg izdvajamo iz naše kolekcije šolja sa imenom, gde možete pronaći preko 200 različitih imena i dizajna. Svaka šolja na sebi ima opis značenja i porekla imena, te je i za Aleksej tako pripremljeno. Izenandite svog druga, brata ili dečka Andreja sa ovim fenomenalnim poklonom. Šolja je jedinstven poklon za sve prilike, te je možete pokloniti nekome za rođendan, krštenje, slavu, godišnjicu, maturu i izmamiti osmeh na njihovim licima. Šolja sa imenom Aleksej je plavo crvene  boje.

Varijanta imena Aleksandar. Ime potiče od grčkog imena Aleksandros (gr. Αλέξανδρος, Aléxandros,) sa značenjem „zaštitnik ljudi“ ( alexo =zaštita + andros =muževan, muškarac, čovek). Ime je čuvenog makedoskog vojskovođe i vladara Aleksandra Velikog (356-323 prije Krista), utemenitelja grada Aleksandrije na obali Egipta, čuvenog zbog kolosalnog svetionika i najveće biblioteke tadašnje epohe i ime je prvenstveno zahvaljujući njemu dostiglo veliku popularnost. Do sada je 8 papa nosilo ime Aleksandar. Ime je u raznim varijantama i njegovim izvedenicama rasprostranjeno širom sveta, kako kod hrišćana tako i kod muslimana (tursko Iskender ili Al Iskandar kod Arapa) Na našem podneblju od ovog imena su izvedena imena Aca, Aco, Ksandra, Laca, Laco, Leko, Leksa, Sanda, Sandra, Sandro, Sanja, Sanjin, Sanjica, Saša, Saška, Caja, Caka i Caca.

 

  • Proizvod: Andrej solja sa imenom
  • Visina šolje: 9.5 cm
  • Prečnik šolje: 8 cm
  • Maksimalna veličina štampe 8.5 cm x 20 cm
  • Boja: Bela
  • Održavanje: Može da se pere i u mašini za pranje suđa
  • Dostava: 3-5 radnih dana

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Pratite nas na našim društvenim mrežama Facebook i Instagram kako bi uvek videli najnovije proizvode.
Ako naručite robu preko našeg web sajta SlikajMe, možete je očekivati putem kurirske službe u roku od 3 do 5 radnih dana od datuma porudžbine.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Aleksej šolja sa imenom“