Magnet jaje

450.00рсд

SKU: MJ Kategorije: ,

Fotografija

(max file size 100 MB)

Opis

Magnet jaje

 

Magnet jaje predstavlja idealan poklon za svakoga. Ovaj dekorativni predmet će obradovati Vaše dete za Uskršnje praznike.

Ovaj prelep poklon sa slikom vašeg mališana učiniće praznik još posebnijim. Magnet jaje dolazi u dve varijante. Jedna varijanta je plave pozadine i namenjena je dečacima dok je druga varijanta namenjena devojčicama. Sa porukom po želji i slikom vašeg deteta unutar konture jajeta iznad kojeg se nalazi zeka, iznenadite vaše mališane i izmamite osmehe na njihovim licima. Magnet će poslužiti kao idealan poklon u kombinaciji sa šoljom sa uskršnjim motivom koji takođe možete pronaći našoj velikoj ponudi raznih poklona.

Magnet jaje namenjen je za štampu tehnikom sublimacije. Ova inovativna tehnika štampe vam omogućava brzu i kvalitetnu štampu. Svako jaje može da sadrži tekst i sliku po želji. Uskršnji praznici više nikada neće biti isti, učinite praznike posebnim uz pomoć malih znakova pažnje u vidu magneta jaje.

Magneti su vrhunskog kvaliteta i dugotrajni su. Magnet koji se nalazi na poledjini materijala za štampu omogućava odlično prijanjanje na svaku metalnu površinu. Ovaj magnet će zasigurno biti u centru pažnje pored svih ostalih magneta koje imate na vašem frižideru ili nekom drugom limenom panelu za magnete.

Isporuka se vrši kurirskom službom na kućnu adresu u roku od 2-3 radna dana od datuma poručivanja.

  • Proizvod: Magnet jaje
  • Materijal: medijapan
  • Štampa: jednostrana štampa na medijapanu
  • Maksimalna veličina štampe: 8 x 6 cm
  • Dostava: 2-3 radna dana

Ako imate nekih pitanja, pišite nam slobodno.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako Vam treba veća količina majica, ili ženske majice bez štampe, više informacija možete naći ovde.
Ako imate puno fotografija koje čuvate na računaru, pravo je vreme da napravite fotoknjigu sa omiljenim slikama. CEWE FOTOKNJIGA je nakvalitetnija fotoknjiga. Sami birate pozadine, upisujete tekst slažete slike po želji. Više informacija možete naći ovde.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Magnet jaje“