Opis

Relja šolja sa imenom je još jedna šolja iz top ponude šolja sa preko 200 različitih imena i dizajna. Šolja sa imenom je specifična po tome da se na njoj nalazi porukica koja objašnjava značenje i poreklo Vašeg imena u ovom slučaju imena Relja. U svom društvu imate nekoga sa ovim imenom? Šta čekate, nabavaite ovu dizajniranu šolju i izmamite osmeh na licu vama dragoj osobi. Šolje su poklon koji su idelan za sve prilike poput rođendana, krštenja i proslava. Počastite sebe ili iznenadite sebi dragu osobu sa specijalno dizajniranom šoljom sa imenom.

Postoji više tumačenja ovog imena. Po nekima je izvedeno od Hrebljan od osnove stare riječi “hrliti”, u prenosnom značenju “brz, koji grabi napred”. Relja je na prostorima Hrvatske i ime i prezime. Kao ime ga nalazimo isključivo kod Srba a kao prezime se Relja pojavljuje u Konavlima već u 17.vijeku, gdje je zabeleženo u matičnim knjigama naselja Popovići. Postoji tumačenje da bi ime moglo je biti izvedeno od imena Aurelio, Aurelije. U tom slučaju ime bi bilo latinskog porekla nastalo od prezimena Aurelius sa značenjem „zlato, zlatan“. negdje se spominje još raniji oblik auselios sabinjanskog etničkog podrijetla.

  • Proizvod: Lazar šolja sa imenom
  • Visina šolje: 9.5 cm
  • Prečnik šolje: 8 cm
  • Maksimalna veličina štampe 8.5 cm x 20 cm
  • Boja: Bela
  • Održavanje: Može da se pere i u mašini za pranje suđa
  • Dostava: 3-5 radnih dana

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Pratite nas na našim društvenim mrežama Facebook i Instagram kako bi uvek videli najnovije proizvode.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Relja šolja sa imenom“